شرکت جرثقیل ایمن افزار کران

جرثقیل دروازه ای نوعی از جرثقیل سقفی است که تفاوت های آن سبب شده تا نام این دستگاه را جرثقیل دروازه‌ای بگذارند. پل افقی متصل بر روی جرثقیل دروازه ای به صورت قاب دار روی دو پایه قرار گرفته است که همین امر نیز تفاوت بین جرثقیل سقفی و این دستگاه را نشان می دهد. به غیر از این مورد جرثقیل دروازه ای مانند جرثقیل سقفی نیازی به متصل شدن به پایه ندارد. در واقع جرثقیل های دروازه ای در بازار در انواع مختلف موجود هستند. در ادامه به معرفی کامل جرثقیل دروازه ای می پردازیم.

جرثقیل دروازه ای چیست؟

جرثقیل دروازه ای به نوعی مانند جرثقیل سقفی است که تفاوت هایی سبب شده تا نام ان ها با یکدیگر متفاوت باشد. این جرثقیل ها نیازی به پایه برای اتصال ندارند، در دو نوع جرثقیل دروازه ای و نیم دروازه ای در بازار موجود هستند با توجه به کاربری مورد نظر می توانید این دستگاه را انتخاب و خریداری کنید. در ادامه به تفاوت های جرثقیل دروازه ای و نیم دروازه ای را شرح می دهیم.

·      جرثقیل دروازه ای

این دستگاه مانند جرثقیل سقفی در دو دسته بندی تک پل و دو پل قرار می گیرند. تفاوت اصلی بین این دو دستگاه تک پل و دو پل بودن آن هاست. درواقع جرثقیل های دروازه ای تک پل ظرفیت کمتر از 10 تن را پشتیبانی می کند و دهانه آن کمتر از 20 متر است. اما جرثقیل های دروازه ای دو پل ظرفتی بیش از 5 تن را دارد و دهانه آن بیش از 12 متر است.

·      جرثقیل نیم دروازه ای

در صورتی که می توانید جرثقیل را در مجاورت یک سالن اجرا کنید، امکان اجرای جرثقیل های نیم دروازه ای وجود دارد. جرثقیل های نیم دروازه ای را تنها می توان در یک ستون اجرا کرد. با اجرای جرثقیل نیم دروازه ای، کلگی و چرخ ها روی زمین حرکت می کنند. از سوی دیگر کلگی و چرخ ها روی تیر حمال قرار می گیرند. استفاده از این جرثقیل ها به کاهش هزینه ها نیز کمک بسیار زیادی می کند. همچنین می توان گفت که فضای کمتری را اشغال می کند که موجب صرفه جویی در فضای نیز می شود.

آیا می‌دانید جرثقیل سقفی دو پل دارای چه ویژگی هایی است؟

 مزایای استفاده از جرثقیل دروازه ای

همانطور که گفتیم جرثقیل دروازه ای به نوعی جرثقیل سقفی هستند. اما این دستگاه توسط پایه های مستقل پشتیبانی می شود و کار خود را انجام می دهد. از این دستگاه ها در ظرفیت دهانه های مختلفی موجود است و وزن های بالا را جا به جا می کند. جرثقیل دروازه ای قابل حمل است و همین ویژگی آن سبب شده تا یک راه حل اقتصادی برای حمل اشیاء سنگین محسوب شود. از چنین دستگاهی در محوطه های باربری، راه آهن، انبار های مختلف، کارگاه ها و… استفاده می شود.

جرثقیل دروازه ای چه کاربرد هایی دارد؟

جرثقیل دروازه ای در انواع محل هایی که جا به جایی بار سنگین دارند، استفاده می شود. برای مثال می توان به بنادر، کارگاه ها، راه آهن و… اشاره کرد. اما در صورتی که از جرثقیل دروازه ای در کارگاه های عمرانی استفاده شود، پس می توان گفت این کاربرد ها را نیز شامل می شود:

  • کمک به بستن و یا باز کردن دریچه سد
  • انجام عملیات هایی چون ریل گذاری
  • حمل ماشین آلات در ارتفاعات
  • افزایش و توسعه سیلوها
  • مونتاژ انواع محصولات پیش ساخته( بتن ها)

بیشتر بدانید:

جرثقیل سقفی تک پل

در نهایت

ما در این مقاله سعی داشتیم تا به شما درباره معرفی کامل جرثقیل دروازه ای کمک کنیم. توجه داشته باشید که هنگام خرید جرثقیل ها باید نوع کاربری که نیاز دارید را مد نظر داشته باشید. چرا که هر نوع جرثقیل مورد استفاده کارگاه خاصی قرار می گیرد. در صورت کافی نبودن اطلاعات با مشاورین ما در مجموعه افرازکران در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *